HATAY / ANTAKYA - Bohşin İmam Hatip Ortaokulu

Bohşin İmam Hatip Ortaokulu

Bohşin Mahallesi Antakya/HATAY
Vizyon
Çağdaş, demokratik ve lâik Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, Demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, Evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, Geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, Değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, Bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek.
Ders başlama saati 08.20, bitiş saati 15.05´tir.
Isınma şekli kaloriferdir. Kış aylarında ısınma sıkıntısı yoktur.
Ulaşım
Köy taşıma kooperatifi aracılığıyla yapılmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur. Antakya şehir merkezine 20-25 dk içerisinde ulaşılmaktadır.
Servis Bilgisi
Servis sıkıntısı yoktur.Öğretmen Servisimiz köy garajlarından kalkıp okulumuzun girişine kadar getirmektedir. Dönüş aynı şekildedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Antakya merkez ilçesine bağlı Bohşin Mahallesindedir. Okulumuz mahalle merkezine uzak, sakin, huzurlu, yeşillikli bir bölgededir. Okul binamız 2014 yılında kullanıma açılmıştır. Sınıflarda akıllı tahtalar bulunmaktadır. Öğretmenler odamız geniş ve klimalıdır.